Voor internationale treintickets kan je het beste terecht bij NMBS Europe. Met deze internationale treinplanner kan je treinkaartjes kopen naar vele landen binnen Europa. Zij werken samen met de maatschappijen van Railteam.
Ideaal als je bijvoorbeeld een stedentrip Europa met de trein wilt boeken en een treinplanner nodig hebt.

Railteam een samenwerking tussen de belangrijkste treinmaatschappijen met hogesnelheidlijnen in Europa. Zo zitten in dit Railteam o.a. DB (Duitsland), SNCF (Frankrijk), Eurostar UK (Verenigd Koninkrijk), NS Hispeed (Nederland), ÖBB (Oostenrijk), SBB (Zwitserland) en NMBS (België) en Eurostar, Thalys en Lyria.

Bekijk de website van NMBS Europe >>

Ben je op zoek naar een nationale trein-planner? Neem dan onder een kijkje het land er tussen staat. Mocht deze niet aanwezig zijn, kijk dan hier naar meer informatie over reisplanners en reistijden van treinen in heel Europa.

Belgie.

Via B-rail.be (van NBMS) kan je precies zien wanneer de treinen binnen Belgie rijden. Koop bij deze online trein planner ook direct vervoerbewijzen voor binnenlands treinverkeer. Deze biljetten kan je vervolgens zelf thuis uitprinten en valideren.

Nederland.

Bekijk de Reisplanner van de NS om jouw treinreis binnen Nederland te plannen. Om internationale treintickets te reserveren vanuit Nederland, kan je bij NShispeed.nl terecht.

Frankrijk.

Via de website van SNCF, het treinnetwerk van Frankrijk, kijk je met de online treinplanner hoelaat de treinen binnen Frankrijk rijden. De website is alleen in het Frans, Duits of Engels beschikbaar, dit kunt u rechtsbovenin instellen.

Duitsland.

Die Bahn, de Duitse spoorwegen, bieden de mogelijkheid om online treinkaartjes te kopen, maar ook een hotel te boeken of een hotel te huren. Ben je van plan om naar of in Duitsland te reizen, neem dan zeker een kijkje op de de website van DB Bahn. Door vooraf te reserveren is het mogelijk om vaak goedkope treintickets aan te schaffen.

Engeland.

Voor jouw reis te plannen binnen Engeland en andere informatie over het netwerk, kan je terecht op Railway.co.uk. Ook kan je hier kaartjes kopen voor de Britse spoorwegnet zonder extra kosten.

Italie.

Zoek met de treinplanner van Ferrovie online bij de Italiaanse spoorwegen alle treinkaartjes voor binnen Italie, en reserveer direct jouw plaatsen. Daarnaast hebben ze ook een service om met de mobiele telefoon treintickets te bestellen.

Spanje.

Op Renfe.com bekijk en boek je alle treinreizen binnen Spanje. De website is compleet in het Engels (of Spaans) te bereiken. Naast de nationale treinplanner kan je ook kaartjes reserveren voor internationale treinreizen vanuit Spanje. Bekijk hier ook de beste kortingen en promoties online bij Renfe.